مرس چوب

مرس چوب، (مرس نام درخت کاج است در خطه شمال کشور) برندی نام آشنا در صنعت تولید ترموو به روش استانداردهای روز اروپا (آلمان و فنلاند) می باشد که با 10 سال سابقه فعالیت و تولید اکنون در خدمت شماست. این برند متعلق به کارخانه تولیدی شرکت آرمان چوبینه زاگرس (سهامی خاص) می باشد.

انواع دریل

  • 1399-11-28

به جرأت می‌توان گفت که یکی از پر مصرف‌ترین ابزار حال حاضر که دامنه استفاده محدودی ندارد، دریل می‌باشد. دلیل اینکه دریل دارای دامنه استفاده محدود نیست، به این علت است که هم در خانه‌ها، هم در کارگاه‌های کوچک و بزرگ و هم در صنایع بسیار بزرگ استفاده بسیار فراوانی دارد. وظیفه اصلی این دستگاه ایجاد سوراخ در سطوح مختلف از جمله: چوب، فلز، بتن و … دارد که بسته به نوع سوراخ کاری از مته به خصوصی استفاده می‌گردد. اما کاربرد دریل فقط به سوراخ کاری محدود نمی‌شود. امروزه با آمدن گجت‌ها و ابزارهای گوناگونی که به بازار آمده می‌توانیم آنها را به دریل متصل و کارهای گوناگونی با آنها از جمله برش زدن، باز و بسته کردن پیچ، سمباده زدن و حتی جلا دادن استفاده کرد. انواع دریل

بسته به نوع کار و محل کاری که ما می‌خواهیم در آن دریل کاری کنیم، دریل‌های متنوعی وجود دارد که عبارتند از:

  • دریل برقی
  • دریل چکشی
  • دریل گیربکسی
  • دریل بتن کن
  • دریل شارژی
  • دریل دستی

در زیر به معرفی هر یک از این دریل‌ها می‌پردازیم:

دریل برقی:

این نوع دریل از متنوع‌ترین نوع دریل در کار می‌باشد. و کاربرد بسیار گسترده دارد و برای استفاده در منزل بسیار مناسب می‌باشد.

 

دریل برقی
دریل برقی

 

دریل چکشی:

این نوع دریل نسبت به دریل برقی از توان بالاتری برخوردار است زیرا همزمان با چرخش مته، ضربات مکرر و با تعداد زیاد به مته وارد می‌کند. نکته‌ای که در مورد این دستگاه وجود دارد این است که در این نوع دریل نمی‌توان از مته معمولی استفاده کرد چون به دلیل ضربات سر مته به سرعت خراب می‌شود بنابراین برای استفاده از این نوع دریل باید مته الماسه داشته باشیم.

 

دریل چکشی
دریل چکشی

 

دریل گیربکسی:

 این نوع دریل نسبت به دریل برقی و دریل چکشی قدرتمندتر می‌باشد و از یک گیربکس مجزا با تنه فلزی ساخته شده است. قدرت ضربه‌هایی که این دریل به مته وارد می‌کند نسبت به دریل چکشی بیشتر است.

 

دریل گیربکسی
دریل گیربکسی

انواع دریل

دریل بتن کن:

این نوع دریل نسبت به سه دریل دیگر دارای ابعاد بزرگتری می‌باشد که عمدتاً برای سوراخ‌کاری مصالح ساختمانی استفاده می‌شود. سه نظام این نوع دریل از نوع چهارشیار می‌باشد. وجود این چهار نوع شیار باعث می‌شود که مته کمی لقی داشته باشد و بتواند به جلو و عقب حرکت کند و به این وسیله ضربه را به خوبی منتقل کند. در عین حال می‌توان به راحتی مته را تعویض کرد.

 

دریل بتن کن
دریل بتن کن

 

دریل شارژی:

این نوع دریل از پر کاربردترین و محبوب‌ترین نوع دریل‌ها می‌باشد. این نوع دریل قابلیت حمل راحت و آسان می‌باشد و دارای ابعاد کوچک با قدرت بالا می‌باشد. باتری این نوع دستگاه از نوع لیتیوم می‌باشد و با شارژ یک تا دو ساعته می‌توان به مدت زیاد با آن کار کرد.

 

دریل شارژی
دریل شارژی

 

دریل دستی:

این نوع دریل نیاز به نیروی دست دارد و عمدتاً در معرق‌کاری استفاده می‌شود. انواع دریل

 

دریل دستی
دریل دستی

نویسنده: سعید دهقانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *