اگر قصد خرید کفپوش چوبی را داشته باشید، تایل ترموود برای شما یک انتخاب ایدهآل خواهد بود. تایل ترموود یکی از مصالح جدید و بروز است که امروزه به طور گسترده در سرتاسر جهان، در طراحی دکوراسیون و محوطه سازی مورد استفاده قرار میگیرد. تایل ترموود یک محصول جدید، مدرن و در عین حال طبیعی است. این محصول با استفاده از چوب اصلاح حرارتی شده (چوب ترمو) ساخته شده و با ویژگیهای منحصر به فرد خود، روز به روز جایگاه بهتری در صنعت ساختمانی کسب کرده است. اما چوب ترمو چیست؟ به طور خلاصه میتوان ترموود را حاصل فرآیند اصلاح حرارتی چوب طبیعی دانست. طی پروسه اصلاح حرارتی، چوب طبیعی در کوره هایی با دمای ۱۸۰ تا ۲۳۰ درجه سانتیگراد قرار میگیرند. این عملیات با تخلیه صمغ، آفات و حشرات و کاهش رطوبت چوب، محصولی تولید میکند که در برابر شکستگی، پوسیدگی، رطوبت و حمله آفات مقاوم خواهد بود. به همین دلیل تایل ترموود گزینه مناسبی برای محوطه سازی، ساخت سونا و کفپوش اماکن پر رفت و آمد است. در این مقاله از سری مقالات تخصصی مرس چوب تلاش کردهایم تا اطلاعات مفیدی در خصوص این محصول به شما ارائه نماییم. همراه ما باشید.
تایل ترموود را بیشتر بشناسیم!
تایل ترموود یک صفحه مستطیل شکل از چوب ترمو است که به صورت ردیفی برای پوشش کف استفاده میشود. این تایلها یک زیره پلاستیکی دارند و با استفاده از پیچهای مخصوص به کف متصل میشوند. این محصول در شرایط مختلف بسیار مقاوم است و از آن در بخش های مختلف ساختمان استفاده می شود. به این ترتیب وقتی قرار است از این تکه های چوب به عنوان کفپوش استفاده کنید، چیدمان آن باید مانند کاشی باشد تا در نهایت ظاهری سرامیکی یا کاشی مانند داشته باشد.
به طور کلی میتوان گفت چوب ترمو بهترین متریال چوبی برای کفپوش و پوشش دیوار ساختمان است. یکی از مهمترین محصولات که از thermowood ساخته میشود، تایل ترمو وود است که کاربردهای فراوانی دارد. اما مهمترین کاربرد تایل ترمووود چیست؟ در قسمت بعدی مقاله با پاسخ این پرسش همراه ما باشید.
تایل ترموود چه کاربردی دارد؟
تایل ترموود یک محصول کاربردی است که قابلیت استفاده در فضای داخلی و خارجی ساختمان را دارد. شما میتوانید از تایل ترمووود در کف سازی و محوطه سازی استفاده نمایید. همچنین اگر برای تراس یا بالکن ساختمان خود به دنبال کفپوش چوبی قابل شستشو هستید، تایل ترموود یک انتخاب مناسب است. ترمووود در برابر رطوبت بسیار مقاوم است به همین دلیل استفاده از تایلهای ترمووود برای فضای بیرونی، بالکن ها و حتی در کنار سونا و استخرهایی که آب زیادی وجود دارد توصیه می شود.
مهمترین کاربردهای ترمو چوب عبارتند از:
* کفپوش فضای داخلی و خارجی ساختمان
* کفپوش سرویس بهداشتی و حمام
* پوشش محوطه دور استخرها
* محوطه سازی خارجی
* بام سبز
* کف پوش پارک و فضای سبز
۴ مرحله ساخت تایل ترمو چوب
شاید برای شما هم سوال باشد که کاشی ترمووود چگونه ساخته می شود؟ مراحل ساخت تایل ترمووود به شرح زیر است:
۱ . ابتدا الوارهای چوب طبیعی از بهترین و مرغوبترین چوبها تهیه میشود. چوب درخت کاج، صنوبر و زبان گنجشگ، رایجترین چوبهای مورد استفاده برای ساخت تایل ترمو چوب ایرانی است.
۲ . سپس با استفاده از کورههای خلاء با دما و فشار بالا (۱۸۰ تا ۲۳۰ درجه سانتی گراد)، فرآیند اصلاح حرارتی انجام میشود. طی این فرآیند که ۴۸ تا ۷۲ ساعت به طول میانجامد، چوب ترمو آماده میشود.
۳ . سپس الوار ترمووود وارد نجاری شده و با اره های مخصوص به قطعات عموما ۱۵ تا ۳۰ سانتی متری بریده می شود.
۴ . نصب زیره پلاستیکی مناسب، به عبارتی برای نصب کاشی ترمووود به زیره پلاستیکی نیاز خواهید داشت. توجه داشته باشید که سطح زیرین پلاستیکی باید از جنس بسیار مرغوب باشد زیرا اگر از مواد پلاستیکی قدیمی ساخته شده باشد اصلا بهداشتی نبوده و کیفیت پایینی دارد. لایه پلاستیکی باید تحمل وزن بالایی داشته باشد.
در فرآیند ساخت تایل چوب ترمو مرس چوب از بروزترین تکنولوژی ها و مرغوبترین مواد اولیه استفاد میشود و این موضوع در کنار بیمه ۵ ساله محصولات ترمووود مرس چوب، تضمینی بر کیفیت منحصر به فرد محصولات مرس چوب است. اگر شما هم قصد خرید تایل چوب ترمو دارید، کافیست با کارشناسان ما در مرس چوب تماس بگیرید. همچنین شما میتوانید برای خرید اینترنتی تایل چوب ترمو از طریق صفحه ثبت سفارش اقدام نمایید.
تایل ترموود چه ضخامتی دارد؟
به صورت کلی هر کشوری دارای استانداردهای تولیدی خاص برای ساخت انواع محصولات چوبی میباشد. به طور کلی ضخامت ورقهای چوبی بر اساس مواد اولیه، روش تولید و ابعاد تعیین میشود. لازم است بدانید قیمت به روز چوب ترمو هم بر اساس استانداردهای تولیدی و ابعاد محاسبه میشود. در ادامه این مطلب به صورت کامل به توضیح ابعاد و ضخامت استاندارد تایل ترمو وود خواهیم پرداخت.
امروزه تایلهای ترمو چوب در ضخامتهای مختلفی ساخته می شوند و هریک از این ضخامتها کاربرد خاص خود را دارد. اما بهترین ضخامت thermowood tile چند میلی متر است؟ همانطور که گفته شد، الوارهای ترمو در اندازههای استاندارد که معمولا ۳۰ *۳۰ و یا ۱۵*۳۰ است، برش داده میشوند. از نظر ضخامت نیز، بهترین ضخامت برای ساخت تایل ترمووود حدود ۲۰ میلی متر است و زیره یا لنت پلاستیکی آن باید ۴۰ میلی متر ضخامت داشته باشد.
فراموش نکنید که حداکثر ضخامت در نظر گرفته شده برای کاشی ترمووود ۲۵ میلی متر است و بر خلاف باور اغلب خریداران گرامی، در صورت افزایش این ضخامت احتمال شکستگی چوب بیشتر می شود. همچنین لنت پلاستیکی نباید بیش از ۴۰ میلی متر ضخامت داشته باشد زیرا برای پیچ زدن ترمووود با محدودیت و مشکل در لایه زیرین مواجه خواهید شد.
مزایای تایل چوب ترمو
استفاده از تایل ترمو وود به دلیل ظاهر طبیعی آن باعث افزایش زیبایی محیط میشود. این متریال در برابر شرایط جوی محیط مقاوم بوده و تغییرات آب و هوایی هیچگونه تاثیری بر ابعاد و زیبایی آن نخواهد گذاشت. به همین دلیل استفاده از آن در دکوراسیون داخلی و محیط خارجی در طولانی مدت هیچ مشکلی به وجود نخواهد آورد. مهمترین مزایای استفاده از تایل ترمو چوب به صورت زیر است:
* عدم نیاز به صرف هزینه اضافی به واسطهی وجود لنت های پلاستیکی (نیاز به زیرسازی ندارد)
* قابلیت جابجایی
* نصب سریع و آسان
* مقاومت بسیار بالا در برابر رطوبت
* جذابیت بالا و هماهنگی با انواع متریال دیگر نظیر چمن مصنوعی و سنگ
قیمت تایل ترموود
فضای بیرونی، بالکن یا استخر فرقی ندارند، اگر قصد خرید تایل ترموود را داشته باشید، حتما قیمت تایل ترموود برای شما مهم است. ممکن است در نگاه اول این محصول گران قیمت به نظر برسد، اما اگر به ویژگیها، مزایا و گستردگی کاربردهای آن توجه کنید، متوجه خواهید شد که قیمت بسیار مقرون به صرفهای دارد. تایل ترمو وود یک محصول مقاوم در برابر ضربه، شکستگی، خوردگی، پوسیدگی و رطوبت است. موضوعی که موجب ماندگاری بسیار طولانی محصول در موقعیتها و شرایط متفاوت شده است.
این یعنی بعد از نصب تایل ترمو چوب برای مدت طولانی نیازی به تعمیر یا تعویض محصول ندارید. از طرفی این نوع کفپوشها قابل جابجایی هستند. اگر خانه یا ساختمان خود را جابه جا کنید، می توانید به راحتی آن را جدا کرده و به مکان جدیدی منتقل کنید. به همین دلیل، قطعا هزینه خرید کاشی ترمووود منطقی خواهد بود.
برای کسب اطلاع از قیمت کفپوش ترمووود با کارشناسان ما در مرس چوب تماس بگیرید.
چند نکته در خصوص روش اصولی نصب و نگهداری تایل چوب ترمو
همانطور که گفته شد ترموود محصولی مقاوم است، اما رعایت روش اصولی نصب و نگهداری برای نصب آن، طول عمر طولانی تر محصول را تضمین میکند. اگر قصد دارید از کاشی ترمووود برای کفپوش ساختمان خود استفاده کنید، لازم است به چند نکته بسیار مهم توجه کنید:
– بهترین ضخامت کاشی ترمووود بین ۲۰ تا ۲۵ میلیمتر است. ضخامت چوب نباید کمتر یا بیشتر از این مقدار باشد.
– برای نصب کاشی ترمووود باید از لنتهای پلاستیکی مرغوب و پیچهای گالوانیزه استفاده شود.
– زیرسازی کاشی ترمووود باید به گونهای انجام شود که امکان عبور جریان هوا وجود داشته باشد.
– ترمووود مقاومت ضربهای بسیار بالایی دارد اما به دلیل خالی بودن فضای بین زمین و ترمووود در صورت اعمال فشار نقطهای شدید بر روی آن احتمال شکستگی زیاد است.
– کیفیت چوب انتخابی برای مبلمان، دکوراسیون داخلی و کاربرد خارجی، نه تنها دوام آن را تعیین میکند، بلکه از نظر زیبایی شناسی نیز بسیار مهم است.
شرکت مرس وود با در اختیار داشتن تیمی از متخصصین مجرب در زمینه طراحی و تولید انواع چوب ترمو فعالیت دارد. برای مشاوره خرید تایل ترموود از طریق شمارههای شرکت با کارشناسان ما تماس بگیرید.
مرس چوب؛ تولید کننده انواع تایل ترموود با کیفیت
کارخانه تولیدی مرس چوب با سال ها تجربه و استفاده از استانداردهای روز اروپا، در حوزه فراوری انواع چوب ترموی با کیفیت فعالیت دارد و در حال حاضر یکی از برندهای معتبر این حوزه محسوب میشود. مرس چوب با وجود نمایندگیهای متعدد در سرتاسر کشور در تلاش است تا محصولات و خدمات خود را با بالاترین کیفیت به شما هم میهنان گرامی ارائه نماید.
کارخانه مرس چوب جزو کارخانههای همگام با حفظ محیط زیست و حافظ طبیعت است. مرس چوب در طول فرآیند تولید محصولات با به حداقل رساندن ضایعات و بازیافت و استفاده مجدد ضایعات غیر قابل کنترل، به عنوان کارخانه سبز شناخته میشود.
کلیه محصولات مرس چوب دارای استانداردهای روز دنیا بوده و علاوه بر آن با بیمه ۵ ساله بیمه ایران به فروش میرسد. این موضوع نشانی بر تضمین کیفیت محصولات مرس چوب است. برای خرید انواع تایل ترموود شامل تایل ترمو چوب Pine و تایل ترمو چوب Ash، با کارشناسان ما در مرس چوب تماس بگیرید.
همچنین شما می توانید برای مشاهده قیمت تایل ترمووود و خرید تایل ترمووود به صورت آنلاین به سایت www.woodena.ir مراجعه نمایید .
نویسنده : سید مهدی عدنانی ساداتی