مرس چوب

مرس چوب، (مرس نام درخت کاج است در خطه شمال کشور) برندی نام آشنا در صنعت تولید ترموو به روش استانداردهای روز اروپا (آلمان و فنلاند) می باشد که با 10 سال سابقه فعالیت و تولید اکنون در خدمت شماست. این برند متعلق به کارخانه تولیدی شرکت آرمان چوبینه زاگرس (سهامی خاص) می باشد.

جنگل گیسوم

  • 1399-12-27

از جمله زیبایی‌های اسالم، منطقه‌ای سبز به مساحت ۸۰ هکتار به نام جنگل گیسوم است که در مسیر جنوبی تالش قرار دارد و جزء توابع تالش محسوب می‌شود. به دلیل وجود روستایی به نام گیسوم در نزدیکی این جنگل، آن را به این نام می‌شناسند.

 جنگل گیسوم

 

این منطقه فقط شامل جنگل نیست و خط جنگلی در ادامه به ساحل خزری منتهی می‌شود؛ و تنها جنگل ایران است که به دریا منتهی می‌شود.

 

جنگل گیسوم

 

در کنار هم قرار گرفتن دو فضای ساحلی و جنگلی که هر کدام دارای زیبایی منصر خود هستند، باعث شده گیسوم به یکی از اصلی‌ترین و جذاب‌ترین مقاصد گردشگران تبدیل شود. جنگل گیسوم به یک پارک جنگلی مبدل شده و با توجه به مقدار زیاد مسافران و توریست‌ها امکانات رفاهی و تفریحی در آن ساخته و قرار داده شده است.

 

جنگل گیسوم

 

بیشتر افراد ماه های اردیبهشت و یا آبان را برای سفر به این منطقه انتخاب میکنند. اما نمی‌توان به‌طور دقیق زمانی را تعیین نمود؛ زیرا هر فصل دارای زیبایی منحصر خود می‌باشد. فصل بهار و مخصوصاً اردیبهشت ماه که در آن درختان و گیاهان دارای جوانه‌های سبز روشنی هستند که حس تازگی را به شما القا می‌کنند و یا زیبایی پاییز با طبیعت رنگین زرد و نارنجی و همچنین زمستان که تمام درختان بلند و سر به فلک کشیده به رنگ سفید در آمده‌اند.

 

جنگل گیسوم

 

این جنگل از نظر پوشش گیاهی و جانوری بسیار متنوع می‌باشد. جانورانی مانند بز کوهی، پلنگ، خرگوش، خرس قهوه ای و… در این منطقه وجود دارد و در حدود هفتاد نوع گونه گیاهی در این منطقه موجود می‌باشد که با توجه به جنس خاک منطقه شمالی احتمال وجود آن‌ها در سایر منطق شمالی نیز وجود دارد.

 

جنگل گیسوم

 

بیست و یک نوع از این گیاهان از نوع چوبی بوده و بقیه از گونه‌های علفی می‌باشند که در تالاب انزلی نیز می‌توان برخی از آنان را مشاهده کرد که درخت انجیلی از جمله درختان غالب این منطقه است که منظره‌های زیبایی را ایجاد کرده است.

 

جنگل گیسوم

 

از دیگر درختانی که در جنگل گیسوم مشاهده می‌شود می‌توان درخت آزاد، ازگیل، انجیر، زردآلو، آلو، سیب، انار و … را نام برد.

 

جنگل گیسوم

 

مصرف صنعتی از درختان این منطقه گزارش نشده و بیشتر افراد بومی از چوب درختان برای تهیه صنایع دستی و سنتی استفاده می‌کنند که علاقه‌مندان به صنایع دستی، به عنوان سوغاتی آن‌ها را انتخاب کرده و به نزدیکان خود هدیه می‌دهند.

 


نویسنده: نادیا ایمان‌پور

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *